logo
RNTV Live

Liviu Dragnea și caracatița Tel Drum. Compania care este conectată la bugetul de stat

dragnea
rnews

Miliarde de lei s-au dus în compania din care fac parte parlamentari, oamani de afaceri și ….Liviu Dragnea. Ce îi leagă pe acești oameni? O prietenie din tinerețe și relațiile de rudenie pe care le-au construit între timp.

Tel Drum – compania care, spun reporterii de investigații Rise Project, care a înghițit 2 miliarde de lei de la stat. Cum? Prin contracte publice și prin eludarea statului. Toată corporația a crescut odată cu creșterea puterii și influenței lui Liviu Dragnea.

Totul a mers ca pe roate pentru că Dragnea și-a adus alături oameni de încredere, de care îl leagă relații de cumetrie. Chiar și fiul lui Dragnea este băgat în corporație.

Stefan Valentin Dragnea – fiul lui Liviu Dragnea. Piloteaza masini premium si locuieste intr-un conac din Turnu Magurele, fosta casa de protocol a Partidului Comunist Roman. Dragnea Jr. e afacerist cu acte-n regula de cativa ani, legat ombilical de Tel Drum, cu care face tranzactii de zeci de milioane.

Ceilalți oameni de încredere : Florinel Marinas – cumnatul lui Liviu Dragnea. Marian Fiscuci – prieten din copilarie al lui Liviu Dragnea, donator constant la PSD. Adrian Simionescu – fost deputat, presedinte PSD Teleorman si vice la Consiliul Judetean Teleorman. Petre Pitis – director general al Tel Drum, partener de vanatoare cu Dragnea Senior. Daniel Neagoe – fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea.

Tel Drum si firmele agreate, toate interconectate, au creat un mediu paralel de afaceri in sud-estul tarii. Banii vin de la stat si ruleaza in industriile locale generate de activitatile Tel Drum: asfaltari, imobiliare, agricultura, zootehnie, vanatoare, media si alimentatie publica.

Citeste restul investigatiei pe Rise Project .

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor