logo
RNTV Live

Nu o să-ţi vină să crezi unde este locul preferat de întâlnire al băutorilor de alcool din Prahova

Cârciuma se mută pe şosea?/ sursa foto sorodoc.blogspot.ro
Mihai Constantinescu

Cârciuma se mută pe şosea?

Nu o să-ţi vină să crezi unde este locul preferat de întâlnire al băutorilor de alcool din Prahova. Mai nou, aceştia sunt întâlniţi tot mai des pe drumurile din Prahova, punând în pericol ceilalţi participanţi la trafic.

Printre ultimele cazuri de şoferi depistaţi în trafic beţi turtă este şi cel al unui ploieştean în vârstă de 40 de ani. În urmă cu câteva zile,  pe Bulevardul Petrolului din municipiu a făcut accident. Pe o porțiune de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției, a ieșit în afara carosabilului și a intrat într-un gard.

În urma impactului, acesta a suferit răni ușoare, fiind transportat la spital, rămânând sub observație medicală. Când a fost testat cu etilotestul s-a constatat că ploieşteanul era beat turtă.Etilotestul a indicat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a descoperit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Miercuri, 16 august, polițiștii au dispus reținerea acestuia.

Procurorul de caz a dispus față de bărbat luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/casa-diavolului-prahova/

Un alt exemplu estete şi cel al unui prahovean care a produs un autoaccident rutier. Poliţiştii rutieri din Cocorăștii Colț au dispus reținerea acestuia. La data de 13.08.2017, în jurul orei 23.30, ar fi produs un autoaccident rutier. A fost depistat cu 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și cu permisul suspendat. Asta după ce poliţiştii din Slănic îl sancționaseră cu o zi înainte, tot pentru conducere sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Câmpina, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet cu propunere legală.

Şi ca aceşti şoferi sunt mulţi. Poliţia sfătuieşze pe toţi conducătorii auto să nu se urce niciodată la volan dacă sunt sub influenţa alcoolului. În orice clipă îşi pot pierde viaţa sau pot ucide pe cineva nevinovat.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa IJP Prahova

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor