logo
RNTV Live

Lotul voleibaliștilor de la Tricolorul LMV se reunește luni

tricolorul-lmv-olimpia-reunire-650×256
Cristian Anghelescu

 

Cu un nou antrenor principal, în persoana fostului internaţional român Sergiu Stancu – sosit la Ploieşti de la începutul anului, ca jucător, și care se află la debutul în cariera de tehnician – prim-divizionara de volei Tricolorul LMV Ploiești și-a ales momentul reunirii în prima zi a săptămânii viitoare,la ora 9:00.

Locul reunirii va fi la baza sportivă “Kiru Sport” din vecinătatea Sălii Sporturilor “Olimpia”, toată săptămâna viitoare antrenamentele urmând a fi completate cu ședințe de pregătire la sala de forţă a AFI Palace.

Din 15 august, echipa va pleca într-un cantonament centralizat, pentru o săptămână, la Izvorani. După revenirea la Ploieşti, Tricolorul LMV va intra într-un program normal de pregătire, cu antrenamente în Sala „Olimpia”, locul unde va disputa, din acest sezon, meciurile oficiale.

Până la startul campionatului, programat în luna octombrie, ploieştenii vor disputa şi câteva meciuri de verificare, care vor fi stabilite ulterior.

În acest moment, lotul Tricolorului LMV este alcătuit din cei trei jucători rămaşi din sezonul trecut, Cosmin Ghimeş (coordonator), Tudorel Farcaş (extremă) şi Andrei Grigoraş (universal), şi din încă cinci sportivi care au semnat în această vară: Goran Škundrić (Serbia, libero), Hiroshi Rosales Centelles (Cuba, extremă), Windson Ferreira Pedrosa (Brazilia, universal), Kostiantyn Riabukha (Ucraina, centru), José Manuel Carrasco Angulo (Venezuela, coordonator).

La reunire nu va fi prezent coordonatorul Cosmin Ghimeş, care se află la Craiova, în cadrul reprezentativei României, care se pregăteşte pentru jocurile din preliminariile Campionatului European 2017, programate în luna septembrie.

Antrenorul principal Sergiu Stancu îl va avea alături, ca secund, pe ploieşteanul Mădălin Marinescu. De asemenea, fostul antrenor principal, Marian Anton, care a condus echipa de la formarea sa, în 2012, până în sezonul trecut, urmează să preia funcţia de manager administrativ.

În prima etapă, pe 15 octombrie,.ploieștenii vor juca la Ploiești cu Volei Club Caransebeş.

În Cupa Challenge, Tricolorul LMV va evolua în 16-imile din faza principală, care se va desfăşura în dublă manşă (tur-retur), în luna decembrie. Adversara ploieştenilor se va decide dintre Førde Volleyballklubb (Norvegia) şi Fonte Bastardo Azores (Portugalia), duel din faza calificărilor, care va avea loc în luna noiembrie.

sursa foto: tricolorullmvploiesti

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor