logo
RNTV Live

Lucas Chighvaria, campion național “U13” la judo, categoria “-46 kg”!

5105689646458363694
Erika Stoica

Sala Sporturilor „Olimpia” din Arad a fost martora unui spectacol impresionant în weekend, în cadrul Finalului Campionatelor Naționale Individuale de Judo pentru Juniori și Copii. Pentru sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, acest eveniment a adus bucuria obținerii unui titlu de campion național și a unei medalii de argint!

Pe podiumul celor mai buni s-a urcat cu mândrie Lucas Chighvaria, la categoria de vârstă “U13”, în greutatea de “-46 kg”. Performanța sa impresionantă l-a propulsat în fruntea clasamentului național, reprezentând un moment de glorie pentru el și pentru clubul său.

De asemenea, Clara Sonia Mare a obținut titlul de vicecampioană națională la categoria “U15”, în greutatea de “-44 kg”, aducând o altă performanță notabilă pentru echipa din Ploiești.

Pentru CSM-CFR CSŞ Ploieşti, succesul nu s-a oprit aici. Sportivii lor au ocupat locuri onorabile în competiție, cu două locuri V și trei locuri VII, evidențiindu-se prin abilitățile lor și dedicarea față de sportul judo.

Eforturile lor au fost parte dintr-un eveniment de amploare, la care au participat nu mai puțin de 782 de sportivi reprezentând peste 130 de cluburi din întreaga țară.

În spatele acestor realizări remarcabile stă o echipă de antrenori dedicată și profesionistă, condusă de Gheorghe Savu în calitate de coordonator, alături de Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu și Roxana Crețu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor