logo
RNTV Live

Lucrări la rețeaua de apă din Comarnic. Anunțul HIDRO PRAHOVA

sursă foto Accent Media
Oana Stoica

Lucrări la rețeaua de apă din Comarnic. Anunțul HIDRO PRAHOVA

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

S.C. HIDRO PRAHOVA S.A., titular al proiectului: “Înlocuire rețea distribuție apă și branșamente strada Poiana, orașul Comarnic”, anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M PRAHOVA, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  Înlocuire rețea distribuție apă și branșamente strada Poiana propus a fi amplsat în orașul Comarnic.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autioritații competente pentru protecția mediului A.P.M. PRAHOVA din Ploiești, Str. Gh.Gr. Cantacuzino nr. 306, în zilele de de luni-vineri, între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresăde internet http://apmph.anpm.ro. Publicul interest poate înainta comentarii/ observațiila încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 30.08.2019.

    Publicat: 21.08.2019

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor