logo
RNTV Live

VIDEO/Liniile de tramvai, distruse de caniculă

Linie de tramvai distrusă
Mihai Constantinescu

Lucrările la liniile de tramvai lasă de dorit

Lucrările la liniile de tramvai, un fiasco total. Ploieştenii au luat foc astăzi. Şi nu neapărat din cauza căldurii ci când au observat cum circulă tramvaiele pe şine. Astăzi pur şi simplu s-au afundat în materialul care ar fi trebuit să atenueze vibraţiile. Masticul pur şi simplu s-a topit, semn că este de proastă calitate.

Lucrurile se vor înrăutăţi mâine, spun vatmanii.Temperaturile vor fi şi mai ridicate ca astăzi. Prahova este mâine sub COD ROŞU de căldură şi sunt aşteptate temperaturi de 44 de grade Celsius la umbră. Şinele care sunt în soare…se vor topi, probabil.

 

Reporterii republikanews.ro. au luat legătura imediat cu autorităţile ploieştene.

“Nu sunt specialist ca să trag o concluzie, dar constructorul a fost deja contactat. După cum bine se ştie, lucrarea este în garanţie. Vor fi luate măsuri urgente”, a declarat pentru republikanews.ro viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea

 

Linia de tramvai 102 a fost reabilitată cu fonduri eurropene. A fost dată în folosinţă pe 15 septembrie 2016. La probele iniţiale au fost constatate mai multe nereguli pentru care constructorul a avut termene de remediere.

UPDATE:

În această seară RASP va uda şinele pentru a le răci. Mâine, în zorii zilei materialul topit va fi înlăturat de pe şine.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor