logo
RNTV Live

FOTO/Orban a venit la Festivalul Medieval de la Ploiești

Ludovic Orban - președinte PNL
Oana Stoica

Tot staff-ul PNL a fost la Festivalul Medieval

Festivalul Medieval organizat în acest week-end la Ploiești, a strâns lume bună. Tot staff-ul PNL, în frunte cu președintele liberal, Ludovic Orban, a fost prezent astăzi, sâmbătă 15 iulie, la Ploiești.

Președintele PNL a vizitat standurile și tabara medievală amplasate pe Bulevardul Castanilor și a stat cu ochii pe domnițe și cavaleri.

Ludovic Orban a fost însoțit de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, directorul TCE- Nicolae Alexandri, consilierul primarului, dr. Bogdan Nica, Horia Tiseanu, Iulian Dumitrescu, Roberta Anastase, George Ionescu, Lucian Costea, Adrian Bălănescu și Virgil Guran.

Orban a luat Bulevardul Castanilor la pas

Orban a interacționat cu ploieștenii, i-a întrebat cum se simt la primul Festival Medieval organizat la Ploiești și a ținut să asiste la un spectacol în care actorii au fost costumați în cavaleri, domnițe, sultani sau meșteșugari.

Ludovic Orban a fost ales pe data de 17 iunie al optulea preşedinte post-decembrist al Partidului Naţional Liberal.

Festivalul Medieval „Ploiești Târg Domnesc” se va încheia duminică seară. Până atunci, ploieștenii se pot bucura de concerte în aer liber, dansuri și lupte medievale, expoziții și muzică medievală și tradițională.

GALERIE FOTO:

Sursă foto : ziarulincomod.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor