logo
RNTV Live

Ludovic Orban: “PNL este singurul partid autentic. Voi reda PNL membrilor săi!”

Ludovic Orban
Mihai Constantinescu

Fostul prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, este unul dintre candidaţii PNL la alegerile interne de la nivel naţional, care vor avea loc în această vară, pe 17 iunie. Până acum a mai intrat în cursă doar Cătălin Predoiu. Alegeri vor avea loc si pentru şefia PNL Prahova.

Deputatul PNL Ludovic Orban spune că Partidul Naţional Liberal “este singurul partid autentic” şi că va reda PNL membrilor săi. Acesta doreşte să transforme PNL în forţa politică de dreapta care sa câştige orice alegeri. În opinia sa, relaţia directă cu membrii de partid le oferă liderilor elementele necesare pentru a putea corecta comportamentul unei formaţiuni politice.

Acesta  şi-a propus să meargă în fiecare judeţ din ţară şi să se întâlnească cu cei mai importanţi membri ai PNL, începând cu preşedinţii de organizaţii şi continuând cu primarii, viceprimarii sau consilierii locali şi judeţeni ai partidului.

Acesta mai susţine şi că Partidul Naţional Liberal a obţinut la alegerile parlamentare un rezultat sub potenţialul formaţiunii politice. 80% dintre liderii din teritoriu au fost numiţi şi nu aleşi, ducând inevitabil, susţine acesta, la pierderea alegerilor.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor