logo
RNTV Live

Lupii anunță spectacol! Vino diseară la stadion să susținem Petrolul!

Lupii anunță spectacol! Vino diseară la stadion să susținem Petrolul!
Ciprian Radu

Lupii anunță spectacol! Vino diseară la stadion să susținem Petrolul!

Petrolul este lider în Seria a III-a, la golaveraj. Lupii vor bombarda din nou poarta celor de la Flacăra Moreni, după ce, în meciul de Cupă, s-au impus cu scorul de 3-0. 

A fost, atunci, meciul lui Alexandru Ciocâlteu, mijlocașul lupilor reușind un hattrick de toată frumusețea!

“Mă bucur că am reușit să înscriu, e prima dată când înscriu 3 goluri într-o partidă și asta mă bucură foarte mult. Obiectivul nostru în Cupa României este să mergem cât mai sus, să aducem o echipă de Liga 1 aici și, de ce nu, să mergem și mai departe”, a spus, după acea partidă, Alexandru Ciocâlteu.

Alex și-a câștigat postul de titular și are, fără discuție, un rol principal în jocul ofensiv al lupilor galbeni.

Să stingem Flacăra Moreni!

În această seară, petroliștii vor să stingă încă o dată Flacăra Moreni. Tot pe stadionul Ilie Oană, dar, de această dată, în campionat, elevii lui Tavi Grigore trebuie să dea cât mai multe goluri pentru a-și păstra poziția de lideri în clasament.

CITEȘTE și  Gabriel Paraschiv: Ilie Oană are o anumită anvergură, efervenscența fanilor te copleșește!”

De altfel, pe teren propriu propriu, jocul galben-albaștrilor a fost mai productiv decât cel din deplasare.

“Este un meci important pentru noi. Un meci în care Petrolul îşi doreşte toate cele trei puncte şi va face tot posibilul să le obţină. Am întâlnit Flacăra Moreni şi în Cupa României, ştim că va veni să-şi apere şansa. Dar suntem pregătiţi pentru un joc de o anumită intensitate. Cred că, la sfârşitul celor 90 de minute, vom bifa încă o victorie şi ne vom menţine poziţia de lideri în clasament. Știm că toţi adversarii, având şansa să urmărească meciurile noastre, ne pot <<citi>> şi îşi iau măsuri suplimentare, dar vom vedea mâine în ce măsură le vom dejuca planurile.” – Octavian Grigore, antrenor Petrolul

Partida dintre Petrolul și Flacăra Moreni este programată în această seară, de la ora 18.00 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor