logo
RNTV Live

“Lupii” au avut dezlegare la goluri, în Vinerea Mare

main
Cristian Anghelescu

Lipsită de aportul a trei titulari, frații Ionuț și George Oprea plus Petrică Toader – cu toții fiind reținuți la serviciu – oaspeții din Ceptura au venit pe “Ilie Oană” precum… mieii la tăiere!

2În fața unei asistențe ridicol de mică dar cu fostul golgheter Hamza Younes printre fanii fideli din loje (foto), Cl. Tudor&Co. au început partida extrem de ofensiv, golul de debut apărând în secunda 30 a meciului, PĂUN fructificând o pasă perfectă venită de la Stănescu, vârful împins făcând, practic, cam ce a fost mai greu: 1-0!

În minutul 5, la pătrunderea lui Stănescu perpendicular pe poartă, căpitanul oaspeților, Popescu, a faultat clar în careu dar arbitrul Safta nu a acordat penaltiul care se impunea! Același Stănescu a împins balonul, cu vârful bocancului, spre… 2-0, dar transversala s-a opus majorării scorului!

Cea de-a doua reușită a “lupilor” a fost a lui CL. TUDOR (18), “căpitanul” înscriind de la 14 metri după o nouă pasă de gol “marca Stănescu”: 2-0!

După alte cinci minute, D. Gheorghe a executat o “foarfecă” de toată frumusețea, de la 13-14 metri, balonul fiind oprit din drumul spre plasă de aceeași bară de sus!

În vervă deosebită, R. STĂNESCU (29) a marcat al treilea gol al gazdelor după o lovitură de cap, perfect plasată, în urma cornerului executat de Păun: 3-0! Iar N. POPESCU a reușit cel de-al patrulea gol, mingea pasată superb de către D. Gheorghe poposind în plasa lui V. Popescu: 4-0!

1Cu un minut înaintea finalului primei reprize, D. GHEORGHE a finalizat o acțiune de vis a galben-albaștrilor, balonul poposind în plasă după o combinație la care au mai participat Nini Popescu și Păun: 5-0!

Mitanul secund a început cu un nou gol al trupei lui Tavi Grigore, mingea centrată de D. Gheorghe fiind împinsă în plasă de I. DUMITRESCU: 6-0!

A șaptea reușită a venit după o serie de alte mari ratări, NIȚESCU (70) reușind să împingă în plasă mingea centrată de omniprezentul Păun: 7-0!

Poate că cel mai frumos moment al acestei dispute s-a petrecut în ultimul sfert de oră, galeriile reunite cântând la unison “Hai Petrolul”! Parcă de mult nu am mai auzit acest frumos refren mobilizator!

În urma acestui rezultat, Petrolul s-a distanțat în clasament de CS Blejoi, echipa de la marginea Ploieștiului cedând cu 1-2 la CSO Teleajenul Vălenii de Munte.

Casetă

Petrolul Ploiești – CS Ceptura 7-0 (5-0)

Stadion: “Ilie Oană”. Spectatori: circa 1500. Au marcat: Păun (1), Cl. Tudor (18), Stănescu (29), N. Popescu (36), D. Gheorghe (44), I. Dumitrescu (52), Nițescu (70)

Petrolul: Nițache – Catană, Chiriță (46 Alecsandru), Prunescu, Velisar – Cl. Tudor (cpt) (59 Nițescu) – N. Popescu (46 I. Dumitrescu), Vintilă, Păun, D. Gheorghe – Stănescu (67 A. Radu). Antrenor: Octavian Grigore.

CS Ceptura: V. Popescu – Lascu, Năstase, D. Popescu (cpt), Teodorescu (46 Cârtoaje) – R. Radu (82 Burducea), Năftănăilă, Toader, A. Neagu (59 Negrea) – Dumitrache, Matei (67 Stroe). Antrenor: Viorel Manolache.

Cartonașe galbene: Teodorescu (10), D. Popescu (60), R. Radu (76)

Au arbitrat: Mihai Safta (Iordăcheanu) – Eduard Neagu (Poienarii Apostoli) și Gabriel Emil Țene (Roșiorii de Vede).

Observator AJF: Decu Crângașu (Ploiești).

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor