logo
RNTV Live

“Lupii Bătrâni” au câștigat meciul cu „Cerbii Carpatini”

20161015_180538
Cristian Anghelescu

Evenimentele dedicate aniversării a 50 de ani de la victoria obţinută de către Petrolul Ploieşti în faţa grupării britanice FC Liverpool au debutat, în această după-amiază, cu meciul de old-boys dintre Petrolul și Selecționata Văii Prahovei.

abcChiar dacă numărul spectatorilor a fost ridicol de mic, cel mult 2000 de spectatori fiind prezenți la întâlnirea cu parfum de amintire, fotbalul a fost la el acasă, vrăjitorii balonului făcând tot posibilul să se ridice la înălțimea unui eveniment care, finalmente, a copleșit!

S-au jucat două reprize de câte 20 de minute, “Lupii bătrâni” marcând de trei ori până la pauză prin Grama (8), C. Vlad (10), M. Grama (20).

La pauză, pe tabelele de marcaj ale arenei au rulat filmulețe cuprinzând mesaje de felicitare și îmbărbătare din partea multor fotbaliști români și străini care au evoluat sub culorile galben-albastre, frazele lor mobilizatoare smulgând ropote de aplauze din partea asistenței!

Oaspeții au redus din diferență prin Ciprian Stăncescu (27) iar Lara Costache a refăcut diferența înregistrată la pauză, scorul final fiind 4-1 (3-0).

pppFanii de la peluza a doua au arborat un banner în care au amintit despre legendele din ceruri și cele din teren făuritoare ale fotbalului ploieștean  etern.

Imediat după acest show, seniorii Petrolului care au evoluat acum 50 de ani contra lui Liverpool au fost premiați și au primit frumoase premii și buchete de flori. Filamonica Paul Constantinescu a participat cu un amplu potpuriu iar aplauzele spectatorilor au condus delegația “petroliștilor” în obligatoriul tur de teren.

Primăria Ploiești a pus la dispoziție, gratuit, arena “Ilie Oană” și a contribuit la tot protocolul acestei frumoase întâlniri. Seniorii au primit câte un tablou, un tricou aniversar și o eșarfă! O bilă albă după ce miercuri, la Clubul Laguna, oficialii politicii românești au uitat să se implice în organizarea evenimentului, lăsând această plăcere primarului de Bușteni, Emanoil Savin…

20161015_181800Și, pentru ca armonia să fie deplină, la finalul acestui moment de referință, vârful de atac al Petrolului, Decebal Nae, a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, Alina Denisa, aceasta acceptând pe loc! Ce unică amintire vor avea…

Iată și cele două distribuții prezente la meciul de old-boys:

Petrolul Ploiești

Ion Catană – Mihai Oancea, Nicolae Constantin, Valeriu Răchită, Paul Gușă – Marian Grama, Cristian Vlad,  Marcel Abăluță, Eugen Baștină – Costel Ilie, Ciprian Pura. Au mai jucat: Mihai Afiliu, Laurențiu Costache, Daniel Zafiris, Petrică Butufei, Ion Cojocaru și Sandu Pitulice.

Selecționata Văii Prahovei

Florin Dogaru – Alin Miloiu, Valeriu Dumitrache, Sorin Țoc, Valentin Marina – Ciprian Stăncescu, Marian Brânză, Cornel Vișan, Dan Dorobeț – Emanoil Savin, Nicolae Ene. Au mai jucat: Duțu Sebastian, Vasile Nicolae, Florin Dogaru, Cosmin Teodorescu.

Au arbitrat: Viorel Badea – Gheorghe Biziniche și Ciprian Geambazu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor