logo
RNTV Live

Lupii de primăvară

as
Cristian Anghelescu

Păstrând buna tradiție moștenită de la defuncta SC FC Petrolul, actuala conducere a Petrolului și SC Winmarkt Omnia au gândit o acțiune din care să iasă câștigătoare… reprezentantele sexului frumos!

acÎntr-un meci în care fotbaliștii Petrolului au avut o prestație de excepție împărțind cu dărnicie produse de cofetărie dintre cele mai apetisante, doamnele și domnișoarele care s-au prezentat la arena din centrul municipiului au reușit să puncteze decisiv: pe lângă atențiile căpătate din belșug, acestea au fost gratulate și cu bilete la meciul de sâmbătă dintre Petrolul și CS Păulești, partidă contând pentru prima etapă a returului campionatului Ligii A Prahova!

adCum am mai anunțat, tichetele pentru acest joc s-au pus în vânzare la stadion, casa de bilete fiind deschisă zilnic, între orele 10:00-17:30, iar sâmbătă până la ora de start a întâlnirii.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

– 6 lei la Peluza I şi Peluza II;

– 8 lei la Tribuna a II-a;

– 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

De aseamenea, suporterii îşi pot procura şi abonamente pentru meciurile ce vor fi găzduite, în această primăvară, pe Ilie Oană.

Preţurile abonamentelor sunt următoarele:

– 50 lei la Peluza I şi Peluza II;

– 60 lei la Tribuna a II-a;

– 100 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor