logo
RNTV Live

Lupii Galbeni, la banchet! Surpriza oferită de Mircea Dridea

petrolul6
Ciprian Radu

Lupii Galbeni, la banchet! Surpriza oferită de Mircea Dridea

Lupii au petrecut aseară la banchetul de sfârșit de an. Conducerea, fostele glorii, staful tehnic și jucătorii s-au bucurat în familie, după un an greu, la finalul căruia Petrolul și-a îndeplinit toate obiectivele propuse. 

Jucătorii, mai puțin căpitanul Claudiu Tudor, plecat la Barcelona pentru meciul catalanilor cu Sporting, au participat la banchet.

Toată conducerea a fost, de asemenea, prezentă la eveniment. Mădălin Mihailovici a fost, de altfel, printre primii sosiți. Reprezentanții Veolia au ținut să fie alături de lupii galbeni și la ceas de sărbătoare.

Evident, nu putea lipsi Mircea Dridea, alături de alți reprezentanți ai generației de aur precum Virgil Dridea sau Camil Oprișan și, din perioada mai nouă, Decu Crângașu sau Ion Cojocaru.

Mircea Dridea a avut și un moment emoționant. Maestrul a luat microfonul în momentul în care, la stație, a fost pus imnul Petrolului, și a cântat.

Au fost aplauze în picioare, din partea tuturor.

La sfârșit, a fost tăiat tortul cu emblema Petrolului.

Lupii galbeni încheie anul cu toate obiectivele propuse îndeplinite. Urmează un an și mai greu, dar care, cu siguranță, va fi – și acesta – plin de satisfacții.

Nu poate fi altfel, pentru că legătura pare indestructibilă: echipă-finanțator-suporteri!

Foto: facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor