logo
RNTV Live

“Lupii” vă așteaptă la spectacol!

arbitri la amicalul de la Campina
Cristian Anghelescu

“Lupii” vă așteaptă la spectacol!

În această zi, chiar la ora prânzului, Petrolul va disputa primul meci amical al anului. Adversarul, unul din campionatul județean al Brașovului, este ACS Steagul Roșu Brașov, trupă antrenată de Adrian Hârlab și supervizată de Adrian Teodorescu, un hibrid brașoveano-prahovean născut la poalele Tâmpei și patron de echipă în județul nostru!

Meciul, la Câmpina!

Partida va fi găzduită de terenul sintetic de lângă bazinul de înot din Câmpina, locul unde, în debut de decembrie 2017, “lupii” învingeau cu 3-0 pe CS Blejoi în ultimul joc de pregătire al anului.

Organizarea partidei a fost împărțită, în ideea în care Petrolul suportă costurile arenei iar Steagul Roșu pe cele legate de arbitraj. Astfel, am aflat că jocul care va debuta la ora 12:00 va fi arbitrat de Mihai Safta (Iordăcheanu). Acesta va fi asistat de Andrei Oprea și Marcel Marin (ambii din Ploiești).

La meci sunt așteptați suporteri ai ambelor entități sportive, între echipele de tradiție ale Ploieștiului și Brașovului existând relații dintre cele mai apropiate. Lucru demonstrat și la Memorialul “Nicolae Pescaru”, competiție pe care “lupii” au câștigat-o în vară, pe arena Metrom, după un sec 3-0 în finala cu Oțelul Galați.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor