logo
RNTV Live

Lupii, victorie la scor de forfait în fața unui adversar valoros!

FOTBAL:CS BLEJOI-PETROLUL PLOIESTI, MECI AMICAL (2.12.2017)
Cristian Anghelescu

Lupii, victorie la scor de forfait în fața unui adversar valoros!

Pe terenul sintetic de la baza “Petrol” din apropierea bazinului municipal de înot din Câmpina, Petrolul și CS Blejoi s-au întâlnit pentru un ultim meci amical al anului.

Desfășurat pe o vreme câinească, cu ploaie și frig pătrunzător, jocul a corespuns exigențelor antrenorului Remus Ciobanu, cel care la final a declarat pentru Republikanews:

“A fost un test util, partenerii de joc dovedindu-se ideali! O echipă care a arătat disciplină ofensivă și care, când a avut ocazia, a atacat cu destulă potență! Pentru moment sunt mulțumit de calitatea fotbaliștilor pe care Petrolul îi are în lot, sunt convins că din retur vom fi și mai puternici! Urmează o perioadă de vacanță, binemeritată pentru echipă, și o revenire în prima decadă a lunii ianuarie!”

Meci de calitate în prima repriză…

“Lupii” au arătat aceeași cadență ca și în jocul cu echipa a doua a CSU Craiova. Disciplinați ofensiv, laborioși la mijloc și incisivi în atac, elevii lui Ciobanu au trecut de blejoieni prin trei goluri de efect.

Primul, venit chiar înainte de pauză, l-a avidențiat pe TUDOR SAIM, mijlocașul de bandă având meritul de a urmări un balon trimis cu capul de D. Badea, spre propriul portar. Și, dezinvolt, să treacă mingea pe lângă goal-keeperul care nu a avut nicio vină: 1-0! Până la minutul 44, ploieștenii au mai avut șansa golului dar Chindriș (11), Velisar (31) și Păun (39) au ratat spațiul porții, ultimii doi nimerind doar plasa laterală! Și blejoienii au fost periculoși la șuturile lui Vasile (24) și Ruptureanu (27), ambele baloane fiind deturnate în corner de portarul Avram.

… și complet tranșant, în cea de-a doua!

Celelalte două reușite au aparținut lui PĂUN (57) și CATANĂ (73). Primul, la capătul unei acțiuni persoanale care a destabilizat întreg centrul apărării și un șut fără speranțe pentru portar, de la 11-12 metri: 2-0! Iar golul trei a fost jumătate al lui Ciocâlteu, nou-intratul centrând perfect de pe linia de corner pentru reluarea sigură a celuilalt nou-intrat, Catană: 3-0!

Elevii lui Vlad au căutat golul de onoare dar Nițache, rezerva lui Avram, nu le-a oferit nicio șansă!

La jocul de astăzi, Romulus Ciobanu a testat şi doi jucători noi, mijlocaşul Alexandru Armăşelu (20 ani, ultima dată la Concordia Chiajna II) şi portarul Raul Avram (24 ani), jucător aparţinând de FC Botoşani, dar care a fost împrumutat, în prima parte a sezonului, la Ştiinţa Miroslava. Ambii au jucat în media echipei, adică bine!

Partida a fost urmărită de câteva zeci de suporteri din Peluza Latină. Aceștia au încurajat, sportiv, echipa favorită și au scos “de la naftalină” frumosul refren al anilor 80, “galben-albastru sunt culori frumoase, galben-albastru sunt victorioase!” Cuvintele, deosebite, iar melodia grupului Capuccino, excepțională, pretabilă pentru un astfel de refren de neuitat!

Casetă

Petrolul Ploiești – CS Blejoi 3-0 (1-0)

Stadion: „Petrol” Câmpina. Spectatori: circa 100. Marcatori: Tudor Saim (44), Păun (57), Catană (73).

Petrolul Ploiești: Avram (46 Nițache) – Olaru, Antoche, Frâncu (46 Țicu) – Tudor Saim (56 Armășelu), Chindriș (cpt), Puchea (56 Catană), Velisar – N. Popescu (46 Ciocâlteu), Arnăutu (30 Stănescu, 60 Vintilă),  Păun (63 Nițescu). Antrenor: Romeo Ciobanu.

CS Blejoi: Gheorghe – Ruptureanu, D. Badea, Filip (cpt), Ghinea – Enciu – Pârvu, I. Dumitru, Rudaru, V. Badea – Vasile. Au mai jucat: Iordache, Mihăiță, Anghel, Anton, Moise, Cl. Stoica. Antrenor: Răzvan Vlad.

Cartonaș galben: Ghinea (21)

Au arbitrat: Andrei Moroiță – Marin Marcel (ambii din Ploiești) și Doru Petre (Bucov)

sursa foto: sportpictures.eu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor