logo
RNTV Live

Lupilor le merge bine! Test perfect înaintea confruntării cu Alexandria!

arnautu petrolul clinceni
Ciprian Radu

Test perfect înaintea confruntării cu Alexandria

Petrolul s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Academica Clinceni disputată astăzi pe stadionul Conpet. 

Lupilor le merge bine primăvara!

FCM Alexandria a mai facut un pas greșit, 1-1 cu Chiajna II, după ce, cu o etapă înainte, pierduse cu Moreniul.

Petrolul a stat în această etapă, însă și-a asigurat un test numai bun înaintea duelului cu gruparea din Alexandria, de săptămâna viitoare.

Galben-albaștrii au jucat astăzi împotriva echipei Academica Clinceni, locul al patrulea în liga secundă.

Și s-au impus, cu 2-0, după un meci în care joscul petroliștilor a cules aplauze din partea celor aproape 1.000 de suporteri prezenți la Conpet.

Prima repriză, cel puțin, a fost dominată de elevii lui Romulus Ciobanu. Ocazii mari și frumoase la poarta ilfovenilor și un gol făcut cadou de oaspeți, în minutul 31.

Unul dintre apărătorii Clinceniului a trimis înapoi la portar, fără să observe că Arnăutu rămăsese îăn careu după un atac al Petrolului. Gafă de începător speculată cu sânge rece de atacantul lupilor!

Puțin mai târziu însă, Arnăutu a reușit cea mai frumoasă fază a meciului, o “fohla seca” ce a căzut pe plasa porții!

În repriza a doua, oaspeții au schimbat toată echipa. Ploieștenii au marcat și golul al doilea, prin Nini Popescu. Mijlocașul a fost pe fază, după ce Ciocâlteu șutase violent, iar portarul respinsese în față.

La patru puncte de Alexandria și cu un trest trecut cu brio în fața Clinceniului, Petrolul abordează în condiții optime confruntarea de vineri, de la ora 17.00, în deplasare. 

FC Petrolul – Academica Clinceni 2-0 (1-0)

Marcatori: Arnăutu (32), Nini Popescu (63).

FC Petrolul: Bolboaşă (46 Avram, 82 Botezan) – Antoche (57 Prunescu), Ichim (67 Frîncu), Ţicu (60 Olaru) – Saim Tudor (70 Catană), Chindriş (cpt), Andor, Velisar (82 Bratu) – N. Popescu, Arnăutu (60 Lambru), Păun (46 Ciocâlteu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Academica: Vâlceanu – Fl. Achim, Gal, Găină, Dobrescu – C. Gheorghe, Barbu (cpt), Târşă, Teuţ – Petriş, Moldovan. Au mai jucat: Mihalcea, Popescu, Blejdea, Gliga, Răuţă, Şandru. Antrenor: Ilie Poenaru.

Foto: sportpictures.eu – fcpetrolul.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor