Lyon şi Beşiktaş, pedepse usturătoare din partea UEFA

Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat cluburile Olympique Lyon şi Beşiktaş cu doi ani de excludere cu suspendare din competiţiile europene şi cu amendă de 100.000 de euro, în urma incidentelor de la meciul disputat la Lyon, pe 13 aprilie, în sferturile de finală ale Europa League.

Potrivit site-ului uefa.com, clubul francez a fost sancţionat pentru deficienţele organizatorice, invadarea terenului de către fani şi aprinderea de torţe. Gruparea turcă a fost pedepsită pentru incidentele provocate de suporterii săi, care au aruncat petarde şi obiecte pe teren.

Partida de pe Parc Olympique Lyonnais a debutat cu o întârziere de aproximativ 45 de minute, după ce fanii francezi au invadat terenul, din cauza petardelor lansate de suporterii echipei Beşiktaş. Disputele dintre cele două tabere au început în afara stadionului, înaintea jocului, şi au continuat în tribune.

În partida respectivă, Lyon a învins Beşiktaş, cu scorul de 2-1. Partida retur este programată azi, de la 22:05, la Istanbul.

sursa: sky sports

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad Invitatul acestei zile, la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”, a fost Cristi Vlad, președintele Petrolului. Una dintre temele...