logo
RNTV Live

Mădălin Mihailovici: “Îmi cer scuze ploieștenilor pentru jocul Petrolului de sâmbătă”

IMG_20170627_130455_resized_20170627_043646136
Cristian Anghelescu

Prezent în platoul RepublikaNews la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid” (https://www.youtube.com/watch?v=QGFOHHdOWNA&feature=youtu.be), Mădălin Jorj Mihailovici, CEO Veolia România și principalul factor de stabilitate în relația sponsorizării echipei Petrolul a ținut să ceară scuze ploieștenilor prezenți la stadion dar și telespectatorilor pentru jocul echipei și, implicit, rezultatul final.

Iată ce a declarat acesta: “Jocul echipei Petrolul de pe <<Ilie Oană>> a fost dezamăgitor! Era meciul lor, eșarfa, trebuiau să se gândească la asta! Vreți să vă spun ce le-am transmis înainte de joc, la cabină? Le-am spus să joace serios, să dea două goluri și apoi pot să facă și ceva spectacol! Nu m-am gândit niciun moment că acel meci se va termina cu penibilul scor de 2-2! Credeți-mă, la final am plecat negru de supărare din stadion! Unde a fost respectul pentru ei, pentru suporteri, pentru parteneri? Dați-mi voie să-mi cer scuze ploieștenilor și să le mulțumesc enorm, infinit,pentru modul în care au susținut echipa la acest meci! Petrolul a fost departe de tot ceea ce s-a jucat în acest campionat! A fost cel mai slab meci al lor! Dânșii erau, deja, în vacanță! Asta-i realitatea!” a conchis Mihailovici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor