logo
RNTV Live

Mâine, consilierii ploieşteni se întâlnesc în şedinţă extraordinară. Vezi de ce

consiliul local (2)
Raluca Eparu

Mâine, de la ora 10, Consiliul Local Ploieşti se reuneşte în cadrul unei şedinte extraordinare.

Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte de hotărâri care privesc delegarea atribuţiei de selectare strategică a fişelor de proiecte pentru finanţare în cadrul Axei 4 sau constituirea Autorităţii Urbane-organism intermediar de nivel II al programului operaţional regional 2014-2010, ambele iniţiate de viceprimarul Cristian Ganea.

Tot de Ganea sunt iniţiate şi următoarele două proiecte:modificarea HCL 299 din 2008 privind aprobarea actului constitutiv şi a statutului Asociaţiei de dezvoltare intercomunitară “Polul de creştere Ploieşti-Prahova”, dar şi aprobarea participării municipiului Ploieşti la proiectul “Asigurarea managementului performanţei şi calităţii în Municipiul Ploiesti”.

La ultimul punct, consilierii vor avea de votat modificarea unei hotărâri privind însuşirea inventarului terenurilor şi clădirilor în care funcţionează mai multe unităţi de învăţământ.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor