logo
RNTV Live

Mâine este show-ul promovării, un spectacol ce nu trebuie ratat!

IMG_20170623_101714_resized_20170623_112754134 (1)
Cristian Anghelescu

Mâine, 24 iunie, va fi ziua cea mai frumoasă a vechiului și, totodată, noului Petrolul! De la ora 19:45, în fața celor mai fideli suporteri ai echipei, “lupii galbeni” își vor schimba tuleiele după returul cu Dentaș Tărtășești (în tur, 0-3).

După un an de pribegie prin fotbalul județean, vreme în care au făcut instrucție cu toate echipele din Liga A Prahova, elevii lui Tavi Grigore sunt la numai 90 de minute de promovarea spre fotbalul mare, Divizia C fiind primul hop esențial în tentativa accederii în pas de defilare spre vârful fenomenului.

Mâine, suporterii au pregătit surprize pe bandă rulantă. Coregrafiile inventate de ei, atât de apreciate odată, revin în forță iar mesajele propuse vor seduce audiența! Întregul spațiu al tribunelor și peluzelor se va umple de dragostea pentru culorile galben-albastre! Dacă nu a fost să fie “Minunea de la Tărtășești”, atunci cu siguranță va fi “Minunații de la Ploiești”!

Vor putea fi admirate noile bannere ce vor pavoaza arena, mesajul “Sufletul e numai unul” descriind apropierea până aproape de identificare a clubului Petrolul de sponsorul Veolia! (foto)

Astăzi, până la ora prânzului se vânduseră peste 8000 de bilete! Iar cu cei peste 2000 de abonați și ce se va mai vinde până mâine… se mizează pe un stadion full!

De aceea, oficialii Petrolului fac un apel către suporteri să vină la stadion cu ceva vreme înainte de ora de debut, spectacolul fanilor urmând a fi programat înainte de joc!

Iar pentru cei care încă nu și-au achiziționat bilete, aceștia reamintesc că programul casei de tichete este flexibil, astăzi până ora 18:00 iar mâine până la ora meciului!

Nimic nou, biletele costă 5 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi 20 de lei la Tribuna 0!

Haideți să arătăm întregii țări cine este Petrolul, cine sunt “lupii galbeni”! Ne vedem la “Ilie Oană”, sărbătorim promovarea, ne bucurăm!

Hai Petrolul!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor