logo
RNTV Live

Mâine, la Buftea, amical important pentru Petrolul!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-AFC UNIREA 04 SLOBOZIA, AMICAL (7.02.2018)
Cristian Anghelescu

Mâine, la Buftea, amical important pentru Petrolul!

Petrolul joacă cel de-al treilea amical din timpul cantonamentului de la Buftea, mâine, de la ora 12:00, împotriva divizionarei secunde Chindia Târgoviște. Meciul se va desfășura pe terenul din cadrul cantonamentului, la fel ca și testul câștigat, 3-2, cu Unirea Slobozia.

Este bine să fie precizat, cea mai bună veste care apare din acest stagiu de pregătire este legată de starea de sănătate a fotbaliștilor. “Niște puternici”, așa sunt caracterizați “lupii” de către antrenorul Romică Ciobanu, cel care are și mare încredere în acumulările echipei după aproape lună de pregătire centralizată.

“Mai avem puțin și terminăm și acest stagiu. Unul cu o singură hibă, generalizată din păcate la nivel național, lipsa posibilității de a ne antrena pe terenuri cu iarbă! Fotbaliștii, niște puternici, sunt încărcați la maxim, picioarele le sunt afectate după atâta efort pe sintetic! Ar fi fost foarte bine ca, ajutați de vreme, să putem disputa ultimele jocuri de pregătire pe gazon natural” spunea Ciobanu.

Pentru jocul de mâine, Nițescu este indisponibil din cauza unei entorse minore, medicul recomandând câteva zile de repaos. Iar Velisar, cu toate că s-a antrenat ieri după-amiază, ar putea fi menajat de la efortul impus de un astfel de meci.

Cei mai puternici adversari ai iernii

Partida de mâine propune Petrolului un adversar puternic. Chindia Târgoviște, team clasat pe locul trei în liga secundă, la 6, respectiv 7 puncte de Hermanstad Sibiu și Dunărea Călărași, echipele care, la acest moment, se află pe locurile promovabile în prima ligă.

Chindia a făcut șase transferuri în această iarnă, cel mai sonor fiind, de departe, cel al lui Daniel Florea. La 29 de ani, acesta a fost campion al României cu Astra Giurgiu, echipă cu care a jucat și în cupele europene. Apoi, Daniel Rogoveanu, un mijlocaș de 21 de ani venit de la Concordia Chiajna, Andrei Ludușan de la CS Iernut, Sergiu Jurj de la Olimpia Satu Mare, Rafael Licu de la ASA Târgu-Mureș și Rafael Manea de la Centrul de Excelență FRF de la Târgu Mureș.

În această iarnă, târgoviștenii au mai disputat trei meciuri de pregătire, 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, 1-2 cu FC Argeș și 1-0 cu CS Balotești. După jocul cu Petrolul, elevii lui Nicu Croitoru și Sică Bârdeș vor mai juca un ultim meci – înainte de debutul în campionat – cu CS Mioveni, sâmbătă, 17 februarie. Campionatul se va relua pentru ei pe 24 februarie, Chindia urmând a juca, în deplasare, contra lui ACS ASU Politehnica Timișoara.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor