logo
RNTV Live

Mâine se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din Ploieşti

Se opreşte apa potabilă în oraşul Azuga. Vezi când
Mihai Constantinescu

Mâine se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din Ploieşti

Mâine,14 martie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 – 12.00, pe strada Spătari (nr. 18 – 44 si 11 – 23), strada Vornicul Boldur (nr. 18 – 56 si 3 – 41), strada Vânători, strada Profesor Doctor Rainer şi pe strada Periş, în cadrul operaţiunii de reabilitare a reţelei de apă din zonă. Apa Nova Ploieşti pune la dispoziţie tuturor clienţilor din zonele afectate o cisternă mobilă cu apă potabilă amplasata la intersectia străzilor Spătari – Vornicul Boldur.

Reprezentabnţii companiei îşi cer scuze clienţilor pentru disconfortul creat. Aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte retele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor