logo
RNTV Live

Marcel Ciolacu își exprimă regretul că l-a “etichetat” pe Cîrstoiu, comparându-l cu Bin Laden: “În cele din urmă, nu a făcut rău nimănui”

Marcel-Ciolacu-Noi-Anunturi-ULTIMA-ORA-Transmite-Romanilor-Presedintele-PSD
Theo Tănăsescu

În discuțiile private, premierul Marcel Ciolacu își exprimă regretul că imaginea medicului Cătălin Cîrstoiu a fost afectată de propunerea coaliției pentru candidatura la Primăria Capitalei, dezvăluie surse politice pentru stiripesurse.ro. Cu toate acestea, liderul PSD consideră că decizia de a renunța la Cîrstoiu, luată după o ședință de 14 ore, este cea mai potrivită.

„Îmi pare ca a devenit bin Laden în două săptămâni. Totuși, nu a omorât pe nimeni. În politica nu lucrezi cu adevăruri, ci cu percepții”, a afirmat Ciolacu, potrivit surselor menționate.

Conform premierului, Cătălin Cîrstoiu a reacționat decent la decizia coaliției de a renunța la susținerea sa.

PSD urmează să convoace un consiliu politic național pentru a valida candidatura Gabrielei Firea, ceea ce ar fi fost o formalitate. În cursul zilei, Ciolacu și Firea vor avea o discuție la sediul din Kiseleff, pentru a pune la punct strategia de campanie, după care premierul va participa la lansarea candidaturilor de la Sectorul 2 și Sectorul 4.

Potrivit surselor politice, Marcel Ciolacu se declară sigur că Gabriela Firea va câștiga un nou mandat de primar general.  „Colegii din teritoriu sunt mulțumiți ca am renunțat de Cirstoiu”, ar fi mai dezvăluit Ciolacu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor