logo
RNTV Live

Marian Petre a îmbrăcat tricoul Petrolului!

IMG_20160905_163945_resized_20160905_054106134
Cristian Anghelescu

Așa cum RepublikaNews a prezentat în exclusivitate în urmă cu două săptămâni, Marian Sebastian Petre a ajuns la antrenamentul Petrolului, acesta fiind prezent, în acest moment, la ședința de pregătire ce se desfășoară la Valea Călugărească. Nu înainte ca, alături de antrenorul Octavian Grigore, să accepte provocarea unei scurte ședințe foto.

Sebi a ajuns în oraș la sfârșitul week-endului, după ce a așteptat definitivarea contractului de muncă din Scoția, scadent la sfârșitul lunii august! În toată această perioadă am ținut legătura cu tatăl acestuia, Marian, cel care îmi spunea despre ambiția copilului dar și despre încrederea pe care o are într-un viitor mai bun pentru băiatul său: “Sebastian a stat departe de țară 3 luni, muncea în Scoția la un hotel și câștiga chiar bine. Mi-a spus întotdeauna că și-ar fi dorit să joace fotbal în România, dacă s-ar fi putut la Petrolul, și uite că dorința i s-a transformat în realitate! A rămas uimit de numărul suporterilor prezenți pe <<Ilie Oană>> la victoria cu Tufeniul și știu precis că asta l-a determinat 100% să plece de acolo! Atmosfera din tribune și susținerea necondiționată a echipei l-au copleșit! Mi-a spus că nu mai pleacă din România, că vine să ajute Petrolul să crească! Prea își dorește mult asta ca să nu reușească! Nu este nicio rușine să muncești, orice, oriunde, dar să știți că munca lui Sebastian este fotbalul! Acolo se regăsește, asta știe să facă el cel mai bine!” spunea părintele lui Sebi.

Nepregătit, tânărul va avea nevoie de acomodare iar Tavi este cel mai în măsură să hotărască care va fi momentul în care Petre va debuta sub culorile galben-albastre. El, ca și fanii Petrolului, și-ar dori cât mai repede!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor