logo
RNTV Live

MĂRTURII ŞOCANTE ale criminalului care şi-a ucis soţia şi cei doi copii

criminal brasov
rnews

Florin Buliga, arestat pentru că și-a ucis soția și cei doi copii era consumator de droguri și de „religii fast food”. Declaraţiile acestuia sunt infricosatoare.

Astăzi, 16 noiembrie, Tribunalul Brașov ar trebui să se pronunțe în dosarul lui Florin-Mircea Buliga. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este acuzat de deținere și consum de droguri, canabis.

Știrea ar fi fără însemnătate dacă Buliga nu ar fi același care, în urmă cu 8 luni, nu și-ar fi ucis familia, soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei. Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18 și, respectiv, 13 ani scrie evz.ro.

Pe baza unor documente de la dosarul de crimă, care se judecă la Tribunalul pentru minori Brașov, următorul termen fiind pe 27 noiembrie, vă propunem să înțelegem, atât cât se poate, mecanismele din mintea criminalului. Vom vedea cum prima perioadă de detenție a însemnat pentru el o adevărată „trezire” din nebunie, cum a început să înțeleagă ce a făcut, de unde, la început, credea că îi ucide pe cei trei pentru a-i scăpa de schimbările pe care Zamolxis le va aduce lumii.

Amănunte care vă pot afecta emoțional.

Aleșii lui Dumnezeu

Povestea inițială este relativ simplă, Buliga, patronul unei firme din Brașov care vindea aparatură pentru practicarea medicinei alternative, se întoarce spre casă de la Mănăstirea Șinca Veche. Pe drum se zgârie pe piept, încercând să se sinucidă. Își continuă drumul și apoi, în cursul nopții de 26 spre 27 martie, îi ucide pe cei trei cu multe lovituri de cuțit. Dimineață se duce la Poliție.

A urmat o furtună de presă, cu multe amănunte, senzațional fiind Jurnalul criminalului, un amalgam de „revelații” și „învățături” culese din mai toate religiile, un mix care s-a dovedit mortal pentru cei din jurul său. Documentul a fost publicat de ziarul nostru în aprilie.

Mai multe detalii aici:

https://evz.ro/criminal-brasov-sotie-copii-cutit-florin-buliga.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor