logo
RNTV Live

Materialul topit de căldură, curăţat de pe şinele de tramvai/ Video

Operaţiunea "MASTICUL", la start
Mihai Constantinescu

Operaţiunea “MASTICUL”, la start

Materialul topit de căldură a fost curăţat astăzi de pe şinele de tramvai de către echipe de muncitori.

Temperaturile caniculare de săptămâna trecută au făcut ca masticul folosit pentru atenuarea vibrațiilor șinelor de tramvai să se topească. Astăzi acestea au fost curăţate pentru a nu fi pusă în pericol circulaţia tramvaielor şi, evident, a călătorilor.

Lucrarea este una în garanție, motiv pentru care constructorul și proiectantul vor fi, acum, trași la răspundere.

Primarul Adrian Dobre spune că nu este pentru prima dată când la Ploiești se întâmplă acest lucru. Edilul a cerut o serie de documente pentru a vedea dacă materialele folosite sunt sau nu corespunzătoare. Acestuia nu i se pare normal ca masticul să fie expluzat în exterior și să se lichefieze. Și asta, indiferent de temperaturile de afară.

 Există și alte orașe în lumea asta care au tramvaie și unde temperaturile sunt mult mai mari ca la Ploiești. Eu nu am auzit ca acolo să se întâmple așa ceva!, a declarat recent edilul

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/lucrarile-la-liniile-de-tramvai/

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/primaria-ploiesti-uda-sinele-de-tramvai/

Linia de tramvai 102 a fost reabilitată cu fonduri eurropene. A fost dată în folosinţă pe 15 septembrie 2016. La probele iniţiale au fost constatate mai multe nereguli pentru care constructorul a avut termene de remediere.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor