logo
RNTV Live

Meci după meci, în Ardeal!

baschetsibiu
Cristian Anghelescu

Meci după meci, în Ardeal!

Lideră a Grupei a 2-a a Ligii I, echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti se pregăteşte pentru o „dublă” externă.

Astăzi și mâine, la Sibiu și Brașov, elevii lui Cătălin Burlacu vor disputa partidele din etapele a IV-a şi a V-a, cu CSU 2 Sibiu şi CS Universitar Braşov.

Meciul de la Sibiu se dispută de la ora 14:30, conform programării, iar confruntarea cu braşovenii, mâine de la ora 17:00. Acest joc ar fi trebuit să aibă loc la Ploieşti, dar, pentru a putea fi cuplate două deplasări din aceeaşi zonă a ţării, s-a obţinut acordul federaţiei şi al clubului advers pentru inversarea programării.

Echipa CSM-ului evoluează în efectiv complet

Pentru această dublă confruntare, CSM Ploiești se va putea baza pe toţi jucătorii importanţi din lot. Inclusiv pe Angel Santana, baschetbalist care revine după absența de la jocul cu U-BT 2 Cluj-Napoca. La gazde, este foarte probabil să evolueze şi o serie de jucători de la prima echipă. Asta, în condiţiile în care echipa mare a avut meci vineri seară în Liga Naţională, cu Timba Timișoara, scor 99-70.

În etapa a IV-a a Grupei a 2-a a Ligii I mai sunt programate partidele CSU Braşov – BC Mureş 2 Tg. Mureş (astăzi, ora 14:00) şi U-BT Cluj-Napoca – CSO Voluntari (vineri, 17 noiembrie).

Clasamentul grupei: 1. CSM Ploieşti (6 puncte); 2. CSO Voluntari (5 puncte); 3. U-BT Cluj-Napoca (4 puncte); 4. BC Mureş 2 (4 puncte); 5. CSU 2 Sibiu (4 puncte); 6. CSU Braşov.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor