logo
RNTV Live

Medicul Bogdan Nica, ” în cărţi” pentru funcţia de city manager. ” Nu infirm, dar nici nu confirm informaţia”

nica
rnews

Locul Teodorei Marin, actualul city manager al Ploieştiului, va fi preluat, pe surse, de către medicul Bogdan Nica. Se pare că primarul Adrian Dobre nu mai este mulţumit de felul în care Teodora Marin îşi desfăşoară activitatea în Primăria Ploieşti, ea fiind, de altfel, declarată responsabilă pentru pierderea anumitor proiecte de către municipalitate.

Medicul Bogdan Nica, cel de despre care se zvoneşte că îi va lua locul, este membru PNL, a fost preşedinte ANPC şi a candidat pentru Camera DEputaţilor la scutinul din decembrie, anul trecut.

Bogdan Nica nu a dorit să comenteze în niciun fel informaţia potrivit căruia se află ” în cărţi” pentru poziţia de city manager. ” Nici nu confirm, nici nu infirm. NU comentez în niciun fel această informaţie. Vorbesc despre oricine altcineva, însă, când e vorba de mine, în situaţia de faţă, prefer să nu fac niciun comentariu”

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor