logo
RNTV Live

Mergi cu trenul? La Ploieşti, acestea vor întâzia. Vezi de ce!

Mergi cu trenul. Modificări la Mersul Trenurilor
Mihai Constantinescu

Modificări la Mersul Trenurilor

Mergi cu trenul? La Ploieşti, acestea vor întâzia. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al CFR Călători. Aici se specifică faptul că din data de 17 august se vor executa lucrări de reabilitare a podului feroviar de la km 57+560, linia CF Brazi – Ploieşti Sud, lucrări ce se vor face cu închiderea liniei permanente şi scoaterea de sub tensiune Fir I şi II Ramificaţia Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/drum-spre-mare-cu-150-kmh-cu-trenul/

Călătorii sunt avertizaţi că în perioada de execuţia a lucrărilor trenurile nu vor circula după orarul obişnuit.

“Se vor înregistra întârzieri în graficul anumitor trenuri din cauza redirecţionării circulaţiei alternativ pe un singur fir între Ploieşti Triaj şi Ploieşti Sud şi între Ploieşti Sud şi Ramificaţia Ploieşti Triaj şi a timpului necesar reînscrierii acestora în grafic, dar şi modificări la trasele anumitor trenuri.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. va lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă şi, totodată, cere scuze publicului călător pentru disconfortul creat în trafic şi le mulţumeşte pentru înţelegere”, se specifică pe site-ul CFR Călători.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/calatorii-gratuite-cu-trenul-ue-cine-sunt-beneficiarii/

Lucrările se vor realiza în perioada 17 august 2017 – 15 octombrie 2018.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor