logo
RNTV Live

Mesajul președintelui Cristi Vlad după eliminarea Petrolului din Cupă

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CS MIOVENI, CUPA ROMANIEI (24.10.2017)
Cristian Anghelescu

Mesajul președintelui Cristi Vlad după eliminarea Petrolului din Cupă

La nici 24 de ore după ce Petrolul a ratat calificarea în faza următoare a Cupei României, președintele grupării, Cristi Vlad, a vorbit despre meci și despre viitorul imediat.

Iată ce a declarat Cristi Vlad pentru Republikanews:

“Plângem cu un ochi și râdem cu celălalt! Suntem triști pentru că aventura noastră în Cupa României s-a sfârșit! Dar nu putem să nu apreciem jocul bun al băieților și disponibilitatea lor la efort! Mergem pe idee că echipa este mai puternică de la meci la meci și că spiritul Petrolului rămâne viu, neschimbat! Cu toții, finanțatorii de la Veolia, sponsorii și noi, cei din staff-ul de conducere, i-am felicitat pentru dăruirea din teren! Suntem extrem de încrezători în traiectul ascendent și vreau să-i asigur pe toți cei care cred cu tărie în noi că nimic nu s-a schimbat! Petrolul își îndreaptă toate privirile spre campionat, spre vârful ierarhiei, și singurul deziderat rămâne cel al promovării! În ciuda accidentărilor de ieri, antrenorul Grigore va trebui să găsească formula ideală pentru partida grea de vineri seară. Știm că nu ne va fi ușor cum de altfel suntem conștienți că drumul spre victorie va fi mult mai lin dacă și suporterii vor fi alături de noi! De aceea, profit de această discuție pentru a-i invita la meciul cu Atletic Bradu, vineri, ora 18:45, aici, în templul nostru de la <<Ilie Oană>>. Împreună, cu energia și dragostea lor, putem face un pas mare către visul pe care l-am promis în vară, anume promovarea în Liga a II-a!” a conchis oficialul Petrolului.

sursa foto: sportpictures

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor