Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea valabilă până miercuri, pentru toată ţara

sursa anm

Vreme instabilă până miercuri

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea valabilă până miercuri, pentru toată ţara.

Avertizarea este valabilăpână miercuri. Până atunci, în toată ţara sunt aşteptate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată

În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

 Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense în cursul zilelor de luni și marți (6 și 7 mai) îndeosebi în sudul, estul și centrul țării.

  NotăVremea se va răci accentuat, luni (6 mai) în vestul și nordul țării, iar marți (7 mai) și în celelalte regiuni. La munte, începând din noaptea de luni spre marți (6/7 mai), precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1800 m va ninge și vântul va avea intensificări, cu rafale de 60 – 70 km/h, spulberând zăpada. 

Vezi şi https://www.republikanews.ro/video-petrecere-mare-acum-printre-mormintele-de-le-cimitirul-mihai-bravu-ploiesti-gratarele-sfaraie/?fbclid=IwAR0tNYqfRx6pUUTM2Pjm3iXqIPc4dnTWOdmfwgKFdkgFZbnBi932e3Xy_QI

sursa ANM

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here