logo
RNTV Live

Metoda “accidentul” e fumată. Nici prin minte nu-ţi dă nouă metodă folosită. Mai mulţi prahoveni, deja înşelaţi

inselaciune-batran-telefon
Mihai Constantinescu

Prahoveni înşelaţi prin metoda “beep-ului” din străinătate

Metoda “accidentul” e fumată. Nici prin minte nu-ţi dă nouă metodă folosită. Mai mulţi prahoveni, deja înşelaţi.

Noua metodă folosită se numeşte cea a “beep-ului” din străinătate. Aşa cum îi este şi numele, cei înşelaţi primesc un “beep ” din străinătate. În momentul când numărul se apelează înapoi apelul este supra-taxat cu până la 60 de euro/minut și este rezultatul unei escrocherii.

„Sunt nişte infractori online care subcontractează astfel de servicii care le oferă posibiltiatea de a închiria numere de telefon din diverse locaţii din lume. Ei pot ataşa servicii cu suprataxa acelor numere de telefon”, afirma recent Liviu Arsene, specialist securitate cibernetică, pentru Digi 24.

De regulă, oamenii sunt apelaţi din Albania, Jamaica, Maroc, etc.

Metoda fucţionează şi de ea nu au scăpat nici prahovenii. Potrivit observatorulph.ro. mai mulţi prahoveni s-au plâns că au fost înşelaţi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-campinean-detine-o-superba-magnolie-unica-in-europa-vezi-ce-are-special/

”Am fost sunat insistent timp de două zile de numere din Albania și Maroc. Era un robot care spunea vă rugăm să aveți răbdare, apelul dumneavoastră are prioritate..”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor