logo
RNTV Live

Metoda prin care 14 prahoveni au înșelat banca. Lovitură de aproape 250.000 lei

14 prahoveni sursă foto Adevarul
Mihai Constantinescu

Metoda prin care 14 prahoveni au înșelat banca. Lovitură de aproape 250.000 lei

Banii nu pică din cer! Au înţeles acest lucru 14 prahoveni care au dorit să le pice “bani din cer”aşa că au făcut credite la bancă cu acte false. Numai că poliţiştii au aflat de isprava lor şi au început să facă cercetări.

Se pare că, în schimbul unor sume de bani, una dintre femei ar fi falsificat 14 adeverințe de venit, pe care ceilalți le-ar fi folosit pentru inducerea în eroare a unei bănci comerciale, cu ocazia încheierii unor contracte de credit. Au onținut astfel sume de bani cuprinse între 8.000 – 40.000 lei.

Prejudiciul total cauzat instituției bancare a fost evaluat la 245.668 lei.

Cei 14 prahoveni implicaţi sunt acum cercetați penal de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Dintre cei 14,  10 sunt femei şi au vârste cuprinse între 27 și 59 de ani.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-a-furat-din-incasarile-zilnice-ale-firmei-cum-a-incercat-sa-si-ascunda-urmele/?fbclid=IwAR1CKnytNJztF5eEm3oEjdOuDUmgiZbufe0CsgFwMxavzSc6zgJPMOgIFhI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor