logo
RNTV Live

Mihai Bravu, pe primul loc în topul cartierelor poluate din România

poluare-ploiesti
Ciprian Radu

200.000 de români au luat pare la un studiu realizat de Storia.ro cu privire la calitatea aerului din cartierele orașelor din România.

Ei au fost invitați să-și spună părerea, rezulttând un top care pune orașele din Transilvania pe primul loc la calitatea aerului.

Ei bine, Ploieștiul are nu mai puțin de 5 cartiere în topul rezervat orașelor cu cea mai scăzută calitate a aerului. Deși Agenția de Mediu pune mereu aceeași placă cu hitul “nu s-au depășit normele de poluare admise”, cartierul Mihai Bravu este chiar pe primul loc în topul realizat după opinia participanților.

Celelalte cartiere ploieștene prinse în Top 20 aer irespirabil sunt, în ordine, Bereasca (locul 6), B-dul București (locul 14), Central (locul 18) și  Sud (locul 20). –  foto 1 în galerie.

Pe primul loc în topul cartierelor cu aer curat este Răcădău (foto 2 în galerie), din Brașov. Urmează Noua, tot din Brașov și Valea Aurie, din Sibiu.

Sursa: Adevărul

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor