logo
RNTV Live

Ministrul de Interne;” Poliţiştii care au conexiuni cu reţele infracţionale sunt în vizorul poliţiştilor care îşi vor face datoria”

politie-politist-echipaj-7-1024×768
Mihai Constantinescu

Ministrul de Interne;” Poliţiştii care au conexiuni cu reţele infracţionale sunt în vizorul poliţiştilor care îşi vor face datoria”

Începe “curăţenia” printre poliţiştii din ţară Toti cei care au legături cu interlopii vor fi traşi la răsoundere

„Poliţiştii care au legături, conexiuni cu reţele infracţionale sunt în vizorul poliţiştilor care îşi vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii ţări. După Caraş-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, şi în alte judeţe, poliţiştii care au legătură cu o reţea infracţională vor fi chemaţi la audieri”, a anunţat ministrul de Interne Marcel Vela

Anunțul vine după ce au fost făcute mai multe pecheziții la Caraș-Severin, în urma cărora cinci suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar față de altul s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cel pus sub control judiciar este prefectul de Caraș Severin, Matei Lupu, care și-a anunțat demisia din funcție. Mai multe percheziții au fost făcute în Caraș-Severin, inclusiv la sediul Poliției și locuințele unor polițiști, anunţă greatnews.ro.

Șeful Serviciului Arme din IPJ și alți polițiști sunt bănuiți că au luat mită pentru a divulga subiectele de la examene în favoarea unor persoane care voiau arme, dar nu făceau cursuri.

Înainte de susținerea examenului, polițiștii din grupare divulgau celor doi reprezentanți ai societății comerciale subiectele de examen, care, la rândul lor, le înmânau cursanților care susțineau examenul, promovabilitatea fiind în procent de 100%.

Citeşte mai multe aici

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor