logo
RNTV Live

Ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu:”Domnul primar Dobre, potrivit legii, este DIRECT RESPONSABIL DE CALITATEA AERULUI.”

dobre idiot 2 (Large)
Mihai Constantinescu

Ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu:”Domnul primar Dobre, potrivit legii, este DIRECT RESPONSABIL DE CALITATEA AERULUI.”

Rezolvarea problemei poluării aerului din Ploiești se lasă așteptată deși lucrurile ar fi putut intra pe făgașul corect.

“Am sperat ca, după întrunirea de ieri a Grupului de lucru pe rafinării, participanții să ne dea numai vești bune în ceea ce privește calendarul măsurilor pe care și le-au asumat pentru reducerea poluării.

Din comunicatul pe care l-au dat publicității și din informațiile suplimentare pe care le-am cerut, rezultă, însă, că sunt lucruri, care, deși ar fi putut fi rezolvate rapid… nu s-a vrut?!

De exemplu, amplasarea statiilor proprii de monitorizare a calității aerului, pe care agentii economici și le-au procurat, nu s-a putut finaliza pentru că aceștia nu reușesc să perfecteze, cu Primăria Ploiești, documentațiile necesare.

Este vorba despre câtiva metri pătrați de teren, pe domeniul public al municipiului Ploiești, în locatii obligatorii, stabilite prin studii de specialitate.

De exemplu, OMV a facut o astfel de solicitare Primariei Ploiești încă din 12 martie a.c..
Pe 12 aprilie, când am fost în control la rafinăria dumnealor, mi-au arătat solicitarea rămasă, fix 30 de zile, fără răspuns.

Am și postat-o, atunci, pe Facebook, deci vă puteți convinge!

De atunci, a mai trecut aproape o săptămână și… nimic.

Domnul primar Dobre, potrivit legii, este DIRECT RESPONSABIL DE CALITATEA AERULUI.

M-am lămurit, deja, că, în afară de circ, de la dumnealui, la ceva bun nu mă pot aștepta!
Îi solicit, totuși, pentru ultima dată, să își ia rolul în serios și să semneze ce are de semnat. Dacă se simte depășit de situație și nu știe cum să procedeze, îi sugerez să se consulte cu omologul său de la Brazi.

Este în interesul cetățenilor!

În altă ordine de idei, îi cer, din nou, public, și să depună, în termen, la AFM, documentația pentru finanțarea stațiilor municipale de alimentare a mașinilor electrice. Termenul limită – 31 mai – este foarte aproape, iar Ploieștiul riscă să piardă și această oportunitate, cum a pierdut banii pentru autobuzele electrice, EXCLUSIV DIN VINA PRIMARULUI!

Dacă nu o va face, o să le cer consilierilor ALDE sa pună în discuție, în următoarea ședință, și aceste subiecte!”, a spus Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, pe Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor