logo
RNTV Live

Ministrul Sănătăţii a fost azi-noapte în control neanunțat la Spitalul Judeţean Ploieşti. Demiteri

sursă foto ProArges.ro
Mihai Constantinescu

Ministrul Sănătăţii, în control la Spitalul Judeţean Ploieşti

Ministrul Sănătăţii a fost azi-noapte în control neanunțat la Spitalul Judeţean Ploieşti. Demiteri

Spitalele din ţară au intrat în vizorul Ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, mai ales acelea unde au fost semnalate de pacienţi şi chiar de medici de-alungul vremii diferite probleme. Azi-noapte a fost rândul Spitalului Judeţean Ploieşti să fie controlat.

Potrivit actulitateaprahoveană.ro, Ministrul și-a făcut apariție puțin după miezul nopții și a constatat la fața locului  multiple disfuncții. Sorina Pintea a cerut imediat demiterea directorului responsabil de îngrijiri medicale. MInistrul a cerut, de asemenea, Direcției de Sănătate Publică Prahova, să înceapă de urgență un control amănunțit la SJU Ploiești, cea mai mare unitate sanitară din Prahova, aflată în administrarea Consiliului Județean.

Primul control de acest fel a fost efectuat acum câteva zile, la Târgu-Jiu, iar ministrul a promis să efectueze verificări neanunțate, în perioada următoare, și în alte unități cu probleme din țară.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ministerul-educatiei-da-bani-ploiestiului-pentru-construirea-unei-gradinitei-noi/?fbclid=IwAR3ntQ3HqDjbxajeaJuTxAemxuxpz9Hg2g-C9MQoK7RuDIxfkfvI7lBJysk

UPDATE

În urma acestui control s-a stabilit ca reprezentanţii  DSP să efectueze un control la Spitalul Judeţean. Ministrul  nu poate demite, dar poate propune demiterea, a spus Ioana Loghin, DSP Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor