logo
RNTV Live

Minivacanţă ruinată. Momente de groază la Buşteni. Ce s-a întâmplat

Minivacanţă ruinată. Minivacanţa de Sfânta Maria s-a transformat în cel mai urât cosmar pentru doi turişti
Mihai Constantinescu

Minivacanţa de Sfânta Maria s-a transformat în cel mai urât cosmar pentru doi turişti

Minivacanţă ruinată. Momente de groază la Buşteni pentru doi turişti din Bucureşti care au ales să petrecă zilele libere la munte.

După ce au înfruntat traficul de coşmar, cei doi turişti din Capitală, cu vârstele de 45, respectiv 40 ani, au crezut că în sfârşit pot petrece minivacanţa. S-au aventurat pe munte si s-au pierdut. A fost nevoie de ajutorul jandarmilor montani pentru ai salva.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/pericol-la-busteni-urs-ranit-libertate/

Salvatorii au acționat pe traseul Bușteni – Valea Spumoasă – Jepii Mici – Bușteni pentru recuperarea celor doi. Datorită traseului accidentat, condițiilor meteo nefavorabile și a traseului alunecos, nu mai puteau înainta. Acțiunea a început în jurul orelor 21.44, după primirea apelului sosit prin S.N.U.A.U. 112 și s-a încheiat în jurul orei 03.00. Jandarmii montani au fost sprijiniți de membrii echipei Salvamont Bușteni, care au recuperat și transportat în siguranță cele două persoane până în Bușteni.

Acţiunea a fost îngreunată si de faptul că cele 2 persoane nu cunoşteau unde se aflau, lipsa acoperire GSM furtuna ,ploaie, vizibilitate redusă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor