logo
RNTV Live

Minoră de 16 ani obligată de doi bărbaţi să se prostitueze într-un cartier din Ploieşti. Declaraţiile fetei sunt şocante

obligată Bătută şi obligată să-şi vând trupul/ sursă foto Info MM
Mihai Constantinescu

Obligată să-şi vând trupul

Minoră de 16 ani obligată de doi bărbaţi să se prostitueze într-un cartier din Ploieşti. Fata a fost întâlnită de un echipaj de jandarmi din Ploieşti aseară, în cartierul Bereasca.

La doar 16 ani, o tânără a aflat că nu poate avea o viaţă normală ca cea a fetelor de vârsta ei. Din contră. De aproximativ două săptămâni aceasta este obligată să-şi vândă trupul pentru bani. Fata susţine că face acest lucru împotriva voinţei sale.

Povestea minorei a început în urmă cu două săptămâni când doi bărbaţi ar fi obligat-o să se prostitueze. Pentru a se supune, ar fi fost ameninţată cu bătaia, le-a spus aceaat jandarmilor.

Ieri, în jurul orei 21.00 aceasta a fost adusă de cei doi din nou în cartierul Bereasca din Ploieşti pentru a le produce bani. Norocul fetei a fost că a fost găsită de jandarmi.

În urma celor sesizate a fost întocmit proces verbal de sesizare a organului de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Proxenetism”.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor