logo
RNTV Live

Minoră transformată în prostituată de către un bărbat. Oamenii legii au intervenit/ VIDEO

perchezitii Violator
Erika Stoica

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au făcut publică o investigație intensă referitoare la activitatea infracțională a unui bărbat suspectat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol, ambele în formă continuată.

Conform informațiilor obținute în urma cercetărilor, în luna ianuarie 2024, individul investigat ar fi racolat o persoană vătămată minoră, în vârstă de 15 ani, pe care ar fi adăpostit-o în locuința sa și ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale.

Ulterior, profitând de sentimentele victimei față de el și de vulnerabilitatea acesteia, inclusiv din cauza unor neînțelegeri cu familia, bărbatul ar fi determinat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, contra unor sume cuprinse între 50 și 300 de lei, pe care și le-ar fi însușit integral.

Pe lângă aceste acțiuni, individul ar fi racolat clienți, ar fi negociat tarifele și ar fi pus la dispoziție locuința sa în scopul obținerii de beneficii materiale din exploatarea sexuală a victimei.

La data de 25 februarie 2024, procurorii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a hotărât arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Operațiunea a fost posibilă cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, având suportul de specialitate asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Este important de subliniat că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele implicate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor