logo
RNTV Live

Minunea de la Tărtășești nu s-a produs!

FOTBAL:DENTAS TARTASESTI-PETROLUL PLOIESTI, BARAJ PROMOVARE LIGA A-3-A (17.06.2017)
Cristian Anghelescu

Primul meci al barajului de promovare dintre Dentaş Tărtăşeşti, campioana judeţului Dâmboviţa şi FC Petrolul Ploieşti, câştigătoarea Ligii A Prahova, a adunat în Câmpia Titu, la Răcari, circa 2500 de spectatori, cei mai mulți veniți de la Ploiești.

O atmosferă de mare sărbătoare și gazde care s-au străduit să asigure condiții dintre cele mai bune – dar au fost depășite de numărul mare de evenimente ivite – au fost ingredientele de forță ale debutului de joc.

După o repriză de ploaie de jumătate de oră care a murat asistența venită la arenă cu un ceas înainte de joc, soarele a luminat Răcariul iar vântul de câmpie a uscat perfect terenul de joc. Astfel încât meciul putea începe!

Încă din minutul doi, în urma unei lovituri libere executată de Cl. Tudor din imediata vecinătatea a colțului careului mare, dreapta, D. Gheorghe a reluat balonul spre poartă, cu capul, dar Curiman a refuzat, cu mare șansă, un gol ca și făcut!

Apoi, în minutul 16, Păun a șutat viclean dar mingea a refuzat să intre în plasă, același Curileac respingând perfect!

În minutul 29, după un corner executat de Păun, mingea a fost reluată sus, spre vinclu, de către Stănescu dar Tudor a respins uluitor, cu umărul, făcând ca tabela să rămână intactă.

O altă ocazie mare a aparținut lui D. Gheorghe (32) dar extrema dreaptă a Petrolului a reluat balonul peste poartă, cu pământul, spre exasperarea fanilor care nu au contenit să cânte.

Cea mai mare ocazie de a deschide scorul i-a aparținut lui Păun (44), atacantul galben-albaștrilor fixând bara dreaptă, chiar la rădăcină!

Repriza secundă a debutat excelent pentru “lupi”, Cl. TUDOR (47) prinzând un șut de excepție de la circa 25 de metri, balonul scuturând plasa în stânga goal-keeperului echipei gazdă, aproape de vinclu: 0-1!

După alte două minute “căpitanul” Petrolului a fost aproape de dublă, mingea șutată din lovitură liberă directă de la 25 de metri, lateral stânga, fiind respinsă cu greutate de către talentatul Curiman!

Frustrați din cauza golului primit dar și pentru că echipa favorită nu reușea să se apropie de poarta apărată de Marinică, suporterii gazdelor au început să arunce cu diverse obiecte în teren, jocul fiind întrerupt de două ori!

Petrolul și-a văzut de joc și golul al doilea a picat în minutul 69: acțiunea rapidă cu Chiriță în rol de servant și PRUNESCU marcator, 0-2!

În minutul 80 au avut și gazdele o primă șansă de gol, Fl. Sandu șutând frumos, de la 16 metri,dar Marinică a reușit să pareze în doi timpi!

Acesta a fost scorul final, unul care conferă echipei ploieștene prima șansă în returul de sâmbăta viitoare, meci care se va disputa pe “Ilie Oană” de la ora 20:00.

Cu trei minute înaintea fluierului final, N. POPESCU a stabilit scorul final după o cursă solitară în flancul stâng și un șut imparabil la colțul scurt: 0-3!

Casetă

Danteș Tărtășești – FC Petrolul Ploiești 0-3 (0-0)
Stadion: Răcari. Spectatori: circa: 2500. Marcatori: Cl. Tudor (47), Prunescu (69), N. Popescu (86)
Danteș Tărtășești: Curiman – Micu (77 Manea), M. Sandu, Stoian, D. Tudor – Costea (52 Fl. Sandu), Penescu (75 C. Ana), Dobre, Badea – Zaharia (63 Mustafa), Lețu. Antrenor: Marius Stănică.
FC Petrolul Ploiești: Marinică – Catană, Prunescu, Frîncu, Velisar – Cl. Tudor, Chiriță (89 Nițecu) – Popescu, Păun (75 Alecsandu), D. Gheorghe (82 Jipa) – Stănescu (77 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.
Cartonașe galbene: Lețu (29), Dobre (51), Stoian (54, 59), M. Sandu (66)/ Păun (73)
Cartonaș roșu: Stoian (59)
Au arbitrat: Ionuț Coza (București) – Ionuţ Marius Bobe (Videle) şi Ionuţ Babadac (Alexandria).
Observator FRF: Corneliu Fecioru și Sorin Cojocaru (ambii din București).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor