logo
RNTV Live

Mircea Lucescu: Viitorul fotbalului românesc a fost decis de fete!

mircea lucescu selectionerul Turciei
rnews

Viitorul fotbalului românesc a fost decis de fete

Susținător declarat al lui Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu spune că diferența la voturi a fost făcută de fotbalul în sală și de fotbalul feminin.

“Am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc, în sensul în care diferenţa trebuie s-o facă futsalul, sau cum se zice, şi fetele. Ele au decis ce va însemna viitorul fotbalului românesc, ce nivel de performanţă vom aştepta.

Au câştigat administraţia şi capacitatea de a organiza alegerile împotriva performanţei viitoare. Din păcate, în acest moment, noi pierdem un număr foarte  important de jucători care au făcut performanţă pentru fotbalul românesc şi care au vrut să determine o anumită direcţie de performanţă. Să sperăm că această dezvoltare a fotbalului de masă va ajuta în viitor pentru a crea o echipă naţională puternică.

Ăştia suntem! Contează mai mult micile atenţii decât evaluarea corectă a potenţialului oamenilor care pot să aducă fotbalului performanţă, imagine şi respect.  Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală! E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc”, a declarat Lucescu, la TV Telekom Sport.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor