logo
RNTV Live

Mirela Dulgheru: “Situaţia de la CSM este o mizerabilă luptă politică!”

11059963_947255932008849_7340479808471649126_n
Raluca Eparu

Atleta olimpică Mirela Dulgheru este din ce în ce mai indignată de situaţia jalnică în care a ajuns CSM Ploieşti, o instituţie nu demult cu excelente rezultate sportive. Pe pagina sa de facebook, Dulgheru spune că totul s-a transformat într-un “circ ieftin”, “o mizerabilă luptă politică” şi că decidenţii ar trebuie să se întâlneasă cu specialiştii şi să dea cărţile pe faţă.

“De fapt, fraţilor, ce se intâmplă cu adevarat la CSM, ce se intâmplă cu sportivii şi antrenorii acestui oras, cine minte, cine fură? Ieşiţi naibii o dată la o conferinţă de presă toţi cei implicaţi şi răspundeţi la intrebările ploieştenilor ( dar apropos, nu invitaţi ,, muzicieni”, ci oameni cunoscători de sport care văd fenomenul sportiv dincolo de declaraţii ambigue şi trunchiate!) Am inţeles că s-au dat bani ptr. plata utilităţilor, pentru pregătire şi competiţii, singura problemă , gravă, ce-i drept, a rămas plata salariilor ! De fapt, răspunde cinstit onorată primărie, ne-am întins cumva cu CSM-ul mai mult decât ne ţinea plapuma ?! Faceţi, fraţilor, o analiză, publicaţi bugetul clubului, cheltuielile, numărul de sportivi unic, dublu şi triplu legitimaţi, numărul de antrenori ai CSM şi colaboratori, personal tehnic- administrativ, obiective de performanţă şi etapele de realizare, condiţiile de premiere şi de penalităţi etc, arătaţi cetăţeanului ploieştean care este scopul şi misiunea CSM, lăsaţi-l să stabilească el, plătitorul de taxe, ce activitate doreşte şi susţine în acest club şi până la ce nivel de performanţă, stabiliţi o formă legală de remunerare, şi asta e ! Cine are valoare şi oferte mai bune pleacă, cine nu, acceptă condiţiile! Zău, câtă umilinţă să mai îndure sportivii şi antrenorii, cât timp o să- i mai folosiţi ca unealtă de destabilizare , un partid sau altul, în mizerabila voastră luptă politică?! Incheiaţi circul ăsta ieftin pentru voi, dar scump pentru sportivii şi antrenorii care chiar doresc să-şi facă treaba!”, încheie Dulgheru.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor