logo
RNTV Live

Miron Cozma s-a luat la harţă cu rromii la Ploieşti şi le-a vorbit urât jurnaliştilor-Video

Raluca Eparu

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a venit astăzi la Ploieşti pentru a participa la un protest pentru protecţia mediului. Cel puţin aceasta a fost intenţia pentru că vicepreşedintele Asociaţiei civile “Viaţă, mediu şi sănătate”, s-a luat la ceartă cu câţiva localnici, iar mitingul a fost anulat.

Cozma fusese chemat de un cetăţean la această activitate iar prezenţa sa apăruse inclusiv într-un anunţ al evenimentului. „Vom picheta Rafinaria Astra, în faţa porţii principale (…). Firma Wagons Maintenace Astra Rafinărie Ploieşti deversează hidrocarburi şi deşeuri radioactive direct în sol. Invit pe această cale toate instituţiile media, cât şi orice ONG sau persoană interesată de poluarea din oraşul Ploieşti. Cu participarea extraordinară a dlui. Miron Cozma (liderul minerilor) în calitate de Vicepreşedinte al Asociaţiei Civile Viaţă, Mediu şi Sănătate”, postase Romică Valentin Rotăraş.

Deloc impresionaţi de prezenţa Regelui Huilei, nişte rromi din cartier l-au luat la rost pe Miron Cozma. Aceştia i-au spus că nu există nicio poluare cu uraniu şi că el urmăreşte anumite interese personale.

foto-stiripesurse.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor