logo
RNTV Live

Misterul unui personaj fotografiat la meciul Petrolului de la Saelele

nazat - mihailovici - veolia
Cristian Anghelescu

Misterul unui personaj fotografiat la meciul Petrolului de la Saelele

Odată ajuns acasă după deplasarea la Saelele, am rememorat întreaga zi pe care am considerat-o drept una foarte bună.

Echipele ploieștene de volei și baschet câștigaseră en-fanfare iar Petrolul reușise să dărâme prognozatul mit de Măgurele. Născocire a unor personaje mai degrabă cu harul cârcotelii, departe totuși de realitatea momentului…

Ca întotdeauna, am reluat textul scris pe repede înainte, la ora jocului, și am observat inerente greșeli. Ca mai mereu când ești obligat să redactezi în același timp în care fotografiezi, apreciezi, discuți cu colegi de breaslă. Sau răspunzi la ironii dintre cele mai grosolane privind Petrolul, persiflări venite de la gazdele prea încinse! Din varii motive!

Nu este nicio scuză dar este musai să se știe și din partea celor care ne acuză pentru unele greșeli. Că, exact atunci când avem subiectul în dezvoltare, apar zeci de mesaje prin care ni se solicită, CHIAR ATUNCI, minutul și scorul!

O poză cu schepsis!

La una din pozele făcute, instantaneu dorit să promoveze prezența la meci a lui Mădălin Mihailovici, am constatat că acesta discuta cu cineva. Un alt personaj decât cele care, de obicei, stau în preajma sa la meciurile din deplasare.

Mi s-a părut că seamănă cu Marian Nazat. Nu m-am înșelat, era chiar procurorul devenit avocat și care se bucură de cele mai bune aprecieri în lumea magistraților!

Nu multă lume știe că Nazat este un teleormănean sadea, mare iubitor de fotbal. Că a copilărit și s-a educat chiar La Turnu Măgurele, ulterior părăsind orașul de la malul Dunării pentru mult mai ofertanta Capitală.

Poate că nu ar trebui să ne mire că acesta l-a avut client chiar pe Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, în dosarul “Referendumul fraudat”. Iar, dezvoltând, deja se știe, echipa din Saelele este patronată chiar de fiul politicianului, Valentin Dragnea!

Și, atunci, de unde și până unde prezența magistratului în imediata apropiere a lui Mihailovici?

Investigând, Republikanews a aflat că cei doi păstrează o relație bună de mai multă vreme, un liant de calitate fiind reprezentat de prietenia ambilor cu seniorul Mircea Dridea! Ca să nu mai vorbim despre calitatea de apărător a lui Nazat în vechiul dosar Veolia, de pe vremea când  societatea avea director general în persoana Laviniei Săniuță!

Și toate compun un tablou complet în care misterul pozei făcută la Saelele a fost devoalat!

 

 

 

 

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor