logo
RNTV Live

Moarte albă, vândută la pliculeţe şi în Prahova. 18 persoane reţinute/ VIDEO

Moarte albă.Grupare infracțională specializată în trafic și consum ilicit de droguri de risc și de mare risc, destructurată
Mihai Constantinescu

Grupare infracțională specializată în trafic și consum ilicit de droguri de risc și de mare risc, destructurată

Moarte albă, vândută la pliculeţe şi în Prahova. 18 persoane reţinute în urma percheziţiilor realizate de către oamenii legii ploieşteni. Aceştia au efectuat 54 de percheziții la membrii grupării specializate în traficul de droguri de risc și de mare risc. Aceştia acţionau în București și în județele Dâmbovița și Prahova.

Gruparea era foarte bine organizată. Din ea făceau parte 50 de membrii care vindeau “moarte albă” la pliculeţe. Mai precis oferau spre vânzare cannabis provenit din surse externe şi din culturi ilicite, precum şi comprimate MDMA(ecstasy), provenite în general din Capitală.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/caracatita-drogurilor-sufoca-prahova/

Nucleul grupării acționa în special în zona municipiului Moreni, județul Dâmbovița, dealerii principali și secundari alimentând consumatori din zona Moreni și localități limitrofe din județele Dâmbovița și Prahova.

Au fost puse în executare 159 de mandate de aducere privind persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri.

Urmare a administrării probatoriului, 18 persoane au fost arestate preventiv.

Ce s-a găsit la percheziţii

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare domiciliare  au fost descoperite un număr de 214 plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, semințe de cannabis, aproximativ 100 grame cannabis, cântare, dispozitive destinate mărunțirii plantei cannabis (grindere), telefoane mobile, 25.000 lei  și 6500 euro,  presupuse că ar fi fost obținute ca urmare a activității infracționale.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cheloo-condamnat-pentru-consum-de-droguri-2-ani-de-inchisoare-si-180-de-zile-amenda/

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc, pentru consumul propriu, fără drept.

Pentru mai multe ştiti, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor