logo
RNTV Live

Moartea nu-i sperie. Nu se pot ţine pe picioare, dar se urcă la volan. Ce alte nereguli au fost depistate de poliţişti?

sursă foto News Cluj
Mihai Constantinescu

E jale pe şoselele din Prahova. Viteza şi alcoolul, principalele probleme depistate de poliţişti

Moartea nu-i sperie. Nu se pot ţine pe picioare, dar se urcă la volan. Ce alte nereguli au fost depistate de poliţiştii de la Rutieră?

Băutura la volan şi viteza sunt principalele probleme din traficul din Prahova. Doar ieri, spre exemplu, poliţiştii de la Biroul Rutier au reținut patru permise de conducere (trei pentru conducere sub influența alcoolului – contravenții). De asemenea au aplicat zece sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.190 lei.

La acestea s-au adăugat încă şase permise reţinute de către polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Patru dintre acestea fiind pentru alcool la volan (contravenție).

De asemenea, au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale, 35 dintre acestea fiind pentru abateri de la regimul legal de viteză.

Controale au fost realizate ieri şi în Breaza. Au fost controlate 26 de autovehicule și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.915 lei.

A fost reținut și un permis de conducere pentru conducerea sub influenţa alcoolului, se menţionează în comunicatul de presă al IJP Prahova.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/incredibil-seful-unei-sectii-din-politie-din-ploiesti-este-acuzat-de-sotie-ca-a-batut-o/

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor