logo
RNTV Live

Mobilizare impresionantă la Băicoi pentru a salva viaţa unei fetiţe de 9 ani/ GALERIE FOTO

fetiţe
Mihai Constantinescu

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, a mobilizat o comunitate întreagă pentru salvarea unei vieți

 

O fetiţă de doar 9 ani este greu încercată de soartă. A fost diagnosticată cu leucemie şi ,în acest moment, este internată la Institutul Clinic Fundeni din capitală, unde face chimioterapie. Familia copilei a fost anunţată de medicii unităţii medicale că este nevoie de câteva pungi de sânge pentru ea. Imediat cum a aflat, primarul orașului a fost primul care a donat alături de alți băicoieni cu suflet mare.

În această dimineaţă  la Casa de Cultură din Băicoi 140 de persoane au venit să doneze sânge pentru ea. Unii dintre ei au donat micuţei inclusiv cele 7 bonuri de masă primite pentru sângele donat.

Pentru salvarea fetiţei acesta este doar începutul. În curând va trebui să plece la un spital din Italia unde va beneficia de un tratament medical special ce nu poate fi făcut în ţară.

Pentru a reuşi acest lucru este nevoie de 25000€.  Zilele următoare băicoienii se vor mobiliza şi pentru acest lucru.

Primarul orașului a declarat că îi va oferi sprijinul în continuare micuței pentru ca aceasta să strângă banii necesari intervenției.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotonesimtiti-fotografiati-cum-lasa-sacii-de-gunoi-la-marginea-unui-drum-din-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor