logo
RNTV Live

Mobilizare impresionantă la Urlaţi. Oamenii s-au grăbit să-şi ajute semenii. Vezi ce s-a întâmplat

Urlaţi Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploieşti au organizat o colectă mobilă de donare de sânge
Mihai Constantinescu

Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploieşti au organizat la Urlaţi o colectă mobilă de donare de sânge

Mobilizare impresionantă la Urlaţi. Oamenii s-au grăbit să-şi ajute semenii. Ca de fiecare dată, prahovenii au rezonat cu campaniile de donare de sânge ale reprezentanţilor Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploieşti. De data aceasta a venit rândul celor din Urlaţi. Ieri au avut posibilitatea de o dona sânge pentru cei aflaţi în mare nevoie.

Colecta mobilă a fost organizată în sala de sport o oraşului Urlaţi. Oamenii au venit în număr mare.

Eforturile susţinute ale conducerii centrului face ca în Prahova să fie acoperit necesarul de sânge pe toate grupele. Nu acelaşi lucru se întâmplă în ţară unde necesarul cunoaşte în permanenţă deficit.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/drumuri-din-pix/

Într-o postare pe Facebook, Georgeta Hanganudirector Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, a ţinut să mulţumească tuturor celor care au donat sănge.

Mulţumim mult Primăriei oraşului Urlaţi care a organizat o colectă mobilă în sala de sport a oraşului, astăzi 19 august. Mulţumim domnului viceprimar pentru implicarea deosebită în realizarea activiiăţii de astăzi. Nu în ultimul rând mulţumim din suflet oamenilor din Urlaţi care au răspuns prezent chemării noastre. În numele pacienţilor beneficiari ai sângelui donat, le mulţumim tuturor celor care, cu suflet şi dăruire au participat la această reuşită acţiune.

Cei care vor să doneze sânge pentru a ajuta un om aflat în mare nevoie, o pot face zilnic, prezentându-se la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti de pe Şoseaua Vestului, Nr. 24 A.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor