logo
RNTV Live

Modă cu chef de viață…pentru toată familia! Eveniment recomandat de către bloggeriţa Loredana Chelba

loredana chelba
Loredana Chelba

În zilele noastre Coco Chanel este asociată cu luxul, pe bună dreptate dacă ne gândim la faptul că hainele și bijuteriile din colecțiile Chanel se vând la prețuri exorbitante.

Nu a fost  dintotdeauna așa deoarece Chanel a fost  primul designer care a  transmis lumii faptul că moda trebuie să fie accesibilă, pentru toate doamnele. Ironic, nu?

Tot ea, a realizat primele  bijuterii din materiale semi pretioase care îşi propuneau să înlocuiască materiale foarte scumpe.

Toate femeile își doresc să fie frumoase și să se simtă bine în pielea lor, așa că e important ca acestora să li se pună la dispoziție o paletă de branduri accesibile care să le permită să fie în pas cu moda și să nu le fie  afectat  prea mult bugetul.

Haine în trend pentru toată familia, fără gaură în buget înseamnă…chef de viață.

Pentru că ne pasă de fericirea  dvs, a clienților noștri, vă așteptăm sâmbătă 18 Martie, de la orele 12,00, la  Prezentarea de Modă pentru Colecția Primăvară-Vară TEX, la Carrefour Ploiești.

Special pentru evenimentele remarcabile planficate anul acesta , avem  și o prezentare de rochii de ocazie și rochii de mireasă a casei de modă SPOSA MC DESIGN.

Prezintă, comentează ținutele și ne vorbește despre tendințele lui 2017, bloggerul Loredana Chelba (www.vitejiepetocuri.ro)

Ia-ti toată familia și hai la un eveniment în care atenția e centrată pe TINE. Avem multe suprize printre care o tombolă cu un premiu pe măsura așteptărilor!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor